Savisuti pisti minua haasteella ja esitti liudan lapsuuteen liittyviä  kysymyksiä, joihin tässä vastailen:

Kiirepakolainen on vasta vuoden ikäinen. Silti sillä on kyllä paljon mielipiteitä ja mieltymyksiä. Pieneen ikäänsä se on kyllä aika paljon ehtinyt! Sillä on päässä oma ajatushautomo, jossa se kehittelee uusia asioita, hissukseen.  Sitten kun siitä tulee iso, se tahtoo lautatarhalle töihin tai näyttelijäksi tai taiteilijaksi tai merikapteeniksi. Ja se tahtoo asua maalla. Siellä se voisi saunan lauteilla lueskella PecosBilliä ja Tex Willeriä. Aina silloin, kun Aku Ankka on jo ihan ohueksi luettu. Kun sen kaverit tulee kylään, niin pelataan Afrikan Tähteä tai Mustaa Pekkaa. Ulkona leikittiin kymmentätikkua ja kuka pelkää mustaa miestä. Kiirepakolainen ei pelännyt ja siksi se aina jäi kiikkiin ja alkoi tekemään lumienkeleitä, ettei kukaan huomaisi kiikkiinjäämisen tuomaa harmitusta. Kesällä kävi kavereittensa kanssa pihistämässä naapuritilalta sianporsaan, jonka toivat kotiin uudeksi ystäväksi (se kyllä palautettiin häpeäsaatossa takaisin), se oli kiva leikki. Kiva leikki oli myöskin "kuka saa eniten pikkukiviä korvaansa mahtumaan" ja arvatkaa kuka voitti! Lehmänmaitokisakin oli kiva leikki. Siinä lypsettiin ja yritettiin osua maitosuihku toisen naamaan!

 

Paras syntymäpäivälahja on uudet blogikaverit. Niistä on jatkuvaa iloa. Välillä saa nauraa hekottaa niin että leuka hytkyy.

Kiirepakolainen on hirmuinen suunnittelija. Sillä on jatkuvasti ajatushautomossa joku omasta mielestään toteuttamiskelpoinen asia. Joskus suunnitelmat menee solmuun ja syntyykin jotain ihan muuta, yllättävää. Mutta vielä se ei ole veistänyt paksusta puusta toteemipaalua, jota se on jo pitkään päässään hautonut, ja luonnostellut. Se onkin paljon parempi suunnittelija kuin toteuttaja!

Urheilu ei ole Kiirepakolaisen ykkösjuttuja lainkaan, kun se on vähän laiska, eikä sillä ole mihinkään kiire. Mutta uimisesta ja pihakeinumisesta se tykkää, kun siinä voi rauhassa kellua ja katsella taivaan pilviä.

Musiikin se mielusti kaivaa -30 - -60 luvulta. Varsinaista idolia ei ollut, kun se on niin kaikkiruokainen myös musiikin suhteen:) Noh, Beatles oli kyllä mielimusiikkia, ja kevyt klassinen, ja huilukonsertot ja The Platters ja, ja..... Koulutie, josta se sai laulukokeessa kympin!

Joululahjoista Kiirepakolainen ei paljon mitään muistakaan, mutta kirjat olivat rakkaita: Pikkuinen Milli-Molli, Viisikko-sarja, Peppi Pitkätossu, niin ja Antero Vipunen. Raamatunkin se luki kahteen kertaan, kun siellä oli niin jännittäviä tarinoita.

Tästä paketista on Kiirepakolainen tehty, niin että ei tartte yhtään ihmetellä...haa-haa-hiii-hii

HUISKIS!