Rakas torppamme, Vanha Kuoma on alusta alkaen ollut yllätyksiä täynnä. Mä aina meinaan pakahtua, kun siitä jotain yritän kirjoittaa. Yllätyksiä löytyy jatkuvasti, kun vähän navettaa tonkii ja "vinttiroinaa" tutkii. En halua millään muotoa ylpeillä, kun kuvia tänne laitan, olen vain niin silmittömän iloinen.......Laitanpa tähän muutaman kuvan yläkerrasta:

Eteisestä lähetään yläkertaan. Eteisen seinät ja rappuset ja katto ovat OK, lattiapinta ehkä uusitaan, sitten kun ehtii.

ja mennään.....

Tää on yläkerran eka huone, olen ristinyt sen ateljeeksi, kun siellä pääasiallisesti puuhastelen mitä milloinkin. Vanha rukkikin oli torpalla valmiina, kuten muutkin kuvassa näkyvät. Tämä huone on melko siistissä kunnossa, vain puulattia pitää kokonaan kaivaa esiin ja käsitellä, sitten kun ehtii.

Tämä aika vanha singerikin, joka on muuten täysin toimiva, oli torpalla valmiina....

yläkerran toinen huone on mammankammari, siis kiirepakolaisen kiireettömyyspaikka. Nämäkin kalusteet kuuluivat kauppaan... Ette arvaa miten ihanaa tuolla on lepäillä...Kammarin lattia on OK ja katto on OK, seinät ehkä kaipaavat pikkuentrausta....udet tapetit kenties, sitten kun ehtii.

Navetasta raahasin mammankammariin oman hepan! Ihan oma personal trainer...hih. Lapsena minulla ei ollut keinuhevosta, mutta kylläpä nyt lapsen haave toteutui, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.... Ja on niin vahva heppa, että kestää kyllä isommankin immeisen painon.