Leppoistuin viime viikolla muun muassa rakkaita kiviäni hypistelemällä:

Musta möykkykivi on naapistettu Teneriffalta, Teiden juurelta. Laavakivi. Ei olisi saanut ottaa, mutta vartijoilta salaa nappasin. Häränsilmä löytyi Espanjasta hiljaa aaltojen tahdissa rullailemasta. Verkkokiven bongasin Kreetalta samoin tuon neliskulmailen "kerrostumakiven".

Pötkökivikin on Kreetalta. Pinkkikivi taasen Espanjasta.

Sitten joukkio pienempiä kiviä. Melkein varpaani halkaisin torpalla ruohikossa, kun osuin ikivanhaan ikkunanpokaan, jossa oli vielä lasikin tallella. Löytöaarre heti talteen ja uusiokäyttöön. Siihenpä asettelin pikkukiviäni, jotka on matkamuistona raahattu milloin mistäkin:

Tämä kokoelma on Kyprokselta. Se on kyllä ihan kaupasta ostettu matkamuisto. Siinä on Jasper, quartz, umber, pyrite, chromite.

Kun kivet päästivät minusta otteensa, kököttelin vähän marjapuskissa, mm. näitten kimpussa:

Marja-aroniasta tulee kuulemma hyvää viiniä. Ei oo tietoo, edellisvuotisetkin on vielä pakasteessa, että ehkä nää jätetään linnuille:

Syysasterit aloittelivat kukintaansa:

Ja olipa pikkuruukkuuni ilmestynyt yksinäinen sinnittelijä:

Oravia yritin kovasti kuvata, mutta kyllä ne niin peijakkaan vikkeliä ovat, etten onnistunut, kun sarjakuvaustakaan en ole vielä opetellut. Jotain sentään oravista sain kamerani etsimeen. Sembramänty oli oravien ruokala ja kävyt maistuivat. Männyn juurella oli oravien biojäteyksikkö:

Perämies kehotti laittamaan varoituskylttinsä ulko-oveen, mörköjen varalle:

Saunan nurkalta kun kurkistelee, niin tuloportista näkyy Köyliöjärvi, ihan varmasti näkyy., mitä nyt vähän on peltoa välissä..

Perämies oli tuota porttia jo monta päivä kyttäillyt ja odotellut jotakin saapuvaksi. Ja saapuihan se sieltä. Heti sitten vaan hommiin. Pisti Kilowatin pohtimaan, kun telineet loppuivat kesken... Mutta kyllä se siitä... Hitaasti hyvä tulee sanoi Hilutäti