Voi tätä ilon ja onnen päivää! Huomenaamulla Kiirepakolainen suuntaa purtensa Köyliön torpalle ja rantautuu juurikaspellon laitaan! Kilowatti vie mut ja Perämiehen vähän lomailemaan....ollaan viikko tai kaks, riippuu tuulista! Sadekaan ei haittaa, onhan meillä sydvestit Eikä katto vuoda, ei pääse vesi huiluttamaan akryylivärejä vesiväreiks, hih! Hyvä niin, kun olen huono vesivärittämään...

Aamulla katsotaan ikkunasta ulos ja tehdään sään mukainen kiireetön toimintasuunnitelma....jos on lempeitä tuulia, niin vähän juurikaspellolla seilataan, jos on kaatosade, niin vähän taiteillaan, tai sitten vaan köllötetään ja kuunnellaan radiosta entisten nuorten sävellahjaa tai pop eilen toissapäivää....ja massutetaan vähän herkkuja, niinkuin kaalia, tomaattia ja pullaa, broilerinmaksaa unohtamatta, nam! Lähden sitä nyt Hakaniemen hallista ostamaan ja paistan valmiiksi. Ostan myös persiljan- ja tillintaimia ja intianminttua. Voi että olen iloinen!

Niinpä sitten en ole blogittamassa ainakaan viikkoon....tai kahteen ja toivotankin teille hienot blogi-ihmiset, ystäväni, lempeitä tuulia ja iloisia ajatuksia, kalaonnea, puutarhaelämyksiä, menestyksekkäitä taidenäyttelyitä, aurinkoa ja sadettakin sopivasti, valoisia kesäiltoja, mielenrauhaa. Isot virtuaalihalit teille kaikille!