Tämä on ollut yllätysten Joulu. Vuosi taaksepäin en osannut aavistellakaan kuinka mahtavia blogiystäviä saisin. Sellaisia ihania ystäviä, joiden kuvista, tarinoista ja kertomuksista ja kätten töistä saisin nauttia. Vuosikausiin en ole saanut niin paljon joulutervehdyksiä kuin nyt sain. Kauniita, taiteella toteutettuja itse tehtyjä kortteja, postin kotiin kantamina ja s-postilla! Musiikkitervehdyksiä, ihania kommentteja. Ja sainpas paidankin kiirepakolaiskuvalla!  Joulukalenteriakaan en kaupasta ostanut, kun niitä oli ihan kaksin kappalein blogissa. Voi miten mukavaa oli aamusella kalenterin luukkuihin kurkistella...

Olen tästä kaikesta ollut yllättynyt ja hämilläni. Jokainen tervehdys toi palan kurkkuun ja kyyneleet silmiin, ilon ja liikutuksen kyyneleet (noh, minä nyt olen sellainen herkistelijä).  Siitäkin iloitsin aivan mahottomasti, kun blogittajat halusivat tekemiäni mukeja. Siitä kaiutankin niin suuren kiitoksen, että se kuuluu pohjoisnavalle asti! Nnnihh! 

Perämieskin oli ihan otettu saamastaan huomiosta ja vaati itselleen joulupakettiin ydinluita. Yhden uuden ja yhden vanhan ja kalutun, jossa oli täytteenä maksalaatikkoa! Ja sitten se herkutteli!

Tätä kirjoittaessanikin olen ihan hämilläni, sanat on solmussa ja jäävät kurkkuun kiinni niin että paras kait muuttaa ne kuviksi. 

KIITOS HELLUKKAISET BLOGIYSTÄVÄT!